Connect with us

Sztori

Tragédi:Holtan találták meg egy halastóban a magyar zenészt

Holtan került elő az ózdi halastóból a város egyik közismert rappere, Szurdoki Gábor, avagy Thysta. A 37 éves előadóművész édesapja mesélt a tragédiáról.

Szurdoki Gábort másfél hete nem látta az édesapja. A Bors szerint már rosszat sejtett, hiszen nem volt jellemző, hogy a férfi semmilyen életjelet nem ad magáról. Hétfőn kora délután viszont rendőrök jelentek meg nála és közölték vele a tragikus hírt: a halőr megtalálta a fia holttestét az ózdi horgásztóban.

FORRÁS: THYSTA/FACEBOOK

„Itthon ülök, és nézegetem a fiam fényképeit. Boldog élete is lehetett volna, hiszen minden adottsága megvolt hozzá, mégis minden kisiklott”  – mondta a lapnak a gyászoló édesapa.

A rendőröktől megtudtam, hogy a fiam halálának körülményeit közigazgatási eljárás keretében vizsgálják. Ez azt jelenti, hogy egyelőre nem merült fel annak a lehetősége, hogy megölték. Keresem a választ a kérdésre, hogy mégis miért halt meg 37 évesen, de csak az igazságügyi boncolás eredményéből ismerhetem meg az igazságot.

Addig nincs számomra más, csak a fájdalom” – mesélte, majd hozzátette: a szomorú tényekhez hozzátartozik, hogy Gábor magának is köszönheti, hogy minden tönkrement körülötte.

Az ózdi lakótelepen nőtt fel, ahol megtanult kiállni magáért. Jól ismerte a szintén innen származó Majkát is, mi több, ő szerezte az egyik dalát is.Tudom, hogy a városban sokan kedvelték a műveit, és sajnálom, hogy nem tudott nagyobb zenei karriert befutni. Már csak az emlékeim maradnak számomra belőle. Azt még nem tudom, hogy a klipjeit képes leszek-e megnézni” – tette hozzá.

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top