Connect with us

Sztori

Babaarcú 71 éves nőt vett feleségül a 17 éves fiú: 9 éve boldog házasok-Fotók

Töretlen a szerelem közöttük.

Azt mondják, a szerelem nem ismer korlátokat.

A szerelem vak és kortalan, éppen ezért gyakran a korkülönbség sem jelent problémát. Almeda és Gary Hardwick kapcsolata azonban sokaknál kiverte már a biztosítékot, hiszen a korkülönbség jelentős.

love, hands, szerelem, szerelmespár, kezek,
A szerelem nem ismer határokat! / Fotó: Pexels

A Bors már beszámolt arról korábban, hogy mennyire szerelmesek egymásba főhőseink, és hogy noha sokan bizarrnak tartják a kapcsolatukat, milliók fizetnek azért, hogy szexelni lássák őket. Almeda és Gary kapcsolata ugyanis nem szokványos. A pár 2015-ben házasodott össze: a férfi akkor mindössze 17 éves volt, a hölgy azonban 71. Sokan azt gondolták, hogy csak egy vicc az egész, Almeda és Gary azonban már kilenc éve boldog házasságban élnek.

Gary elmondta, hogy már nem mutatnak közös szexvideókat, elvégre ez sokakat zavarba hoz. Mindazonáltal még mindig nagyon szeretik egymást, és eszük ágában sincs külön élni. A most 26 éves férfi még a mellkasára is feltetováltatta felesége babaarcát.

Almeda lélekben olyan fiatal, hogy a kor soha nem okozott nekünk problémát, és igazából nem is nagyon gondolunk rá. Csak azt tudom, hogy Isten válaszolt az imáimra azon a napon, amikor elküldte őt nekem

– mondta Gary, aki azt is elárulta a The Sunnak, hogy az idősebb nők iránti vonzalma akkorra datálható, amikor nyolcévesen beleszeretett a tanárába.

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top