Connect with us

Sztori

Drámai jelenet az 1-es villamoson: Ütötték-rúgták egymást az utasok – Videó

Sokkoló jelenetek kaptak lencsevégre a fővárosban, az 1-es villamos egyik szerdai járatán. Az egyik utas által készített videón látható, ahogyan két férfi először csak szóváltással, majd komolyabb testi erőszakkal feszül egymásnak.

A felvételen a kamerának háttal álló férfi több sikeres ütést is mér társára, sőt, nekinyomja a vezetőfülkének. A támadás nem áll meg itt, hiszen a férfi elindul a rúgások irányába is. Azonban ezzel hibázik, mivel a másik férfi megragadja a támadó lábát és olyan ügyesen teríti le, hogy kis híján egy nőre is rázuhannak.

A jelenet során több utas is beavatkozik, igyekeznek megfékezni a két dühöngő férfit. Sajnos azonban láthatóan erőfeszítéseik kudarcot vallanak, és a jelenet drámai fordulatokkal folytatódik. A konfliktus előzményei és vége egyelőre homályba vésznek

 

A villamoson kialakult veszélyes szituációról információink szerint a rendőrség nem kapott bejelentést. A budapesti tömegközlekedésben ezúttal sajnálatos módon nem a kellemes utazásról marad emlékezetes pillanat.

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top