Connect with us

Celebek

Az RTL nagysikerű sorozatában szerepelt a 13. kerületi brutális gyilkos,íme a részletek

Csütörtök éjjel tragédia történt egy angyalföldi lakásban. A Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökségnél dolgozó férfi, Türk Róbert Dániel megölte 27 éves barátnőjét, M. Petrát, az eset a férfi közösségi oldalának adatai alapján derült ki. Róbert korábban szerepelt az Éjjel-nappal Budapest televíziós sorozat több epizódjában.

A szomszédok szerint késő este hallottak veszekedést a lakásból, amit követően minden csendes lett. A lány telefonja kicsengett, de nem vette fel, és a kopogásra sem nyitott ajtót. Aggodalmukban a rendőrséget értesítették, mire a hatóságok betörték a lakás ajtaját és megtalálták a nő holttestét.

Türk Róbert Dániel közösségi oldalán négy hete még boldogan mosolyogva pózolt barátnőjével, M. Petrával. Névnapi bulin, a Balaton Soundon és egy futóversenyen is kéz a kézben láthatók a fotókon. Az iskolatársak szerint Róbert csendes, visszahúzódó ember volt, akit “irodakukac” becenévvel emlegettek. Az őrült tettet senki sem tudta megmagyarázni.

Blikknek nyilatkozó Kamarás Norbert – Lalit -, aki szereplő volt az Éjjel-nappal Budapest sorozatban, nem emlékezett a férfira. Joe – Varga Miklós Joe – jelenleg a Survivor produkció műsorvezetőjeként külföldön tartózkodik, több közös képen is szerepel a gyanúsítottal.

A rendőrség egyelőre nem tervez tájékoztatást kiadni a nyomozás állásáról. Nagy erőkkel folyik a hajtóvadászat a gyilkossággal gyanúsított férfi ellen, aki a rendelkezésre álló bizonyítékok alapján kizárólag ő követhette el a bűncselekményt.

Az áldozat édesanyját is értesítették a szomszédok a történtekről. „Kislányom, kislányom, mit tettek veled?!” – ezek a szívszaggató szavak hangzottak el a szomszédok által. Egy helyszínen élő tanú, M. Zs. szerint, a gyilkosság után nem sokkal, hajnali fél egy körül hallották a nő keserves sírását.

A tanúk szerint Türk Róbert Dánielt rendszeresen látták a házban, bár nem ő lakott ott. Egy másik szomszéd, Dia is megerősítette, hogy a veszekedés zaját és a későbbi sikolyokat hallotta. Ekkor még nem tudta, hogy a történtek miatt az áldozat édesanyját fel sem engedték a lakásba.

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Celebek

To Top