Connect with us

Sztori

Kiadták a figyelmeztetést! Perceink vannak hátra, heves zivatarok jöhetnek jégesővel, széllökéssel

A kánikula a csúcspontjára ér, de az előrejelzések szerint nem zárható ki esőzés vagy vihar.

Szerda a vékony felhőréteg mellett erős felhőképződést is látunk, ugyanakkor még mindig számíthatunk sok napsütésre. Nap közben itt-ott esőzés vagy vihar is előfordulhat, de késő délutántól és estétől – főleg az ország északi részén – a záporok és viharok valószínűsége megnő.

Heves vihar is lehet, amelyet felhőszakadás, jégeső és erős viharos szél kísérhet. A déli szél felerősödik. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 30 és 37 fok között várható, az északkeleti megyékben azonban valószínűleg alacsonyabb lesz a hőmérséklet. Késő estére a hőmérséklet 19 és 27 fok közé csökken.

Csütörtökön a sűrűbb felhőképződés és a vékony felhőréteg mellett több órányi napsütésre számíthatunk. Összességében sok helyen előfordulhat esőzés vagy vihar. Az északnyugati szél sok helyen felerősödik, néhány helyen még erősebb lesz. A hőmérséklet csúcspontja általában 26 és 32 fok között várható, de a Dél-Alföldön akár 33 és 36 fokot is mérhetnek.

Pénteken a gomoly- és fátyolfelhők mellett sok napsütés várható. Nap közben már csak néhány futó zápor fordulhat elő. A szél iránya változó, mérsékelt erősségű lesz. A hőmérséklet hajnalban 14 és 21, délután pedig 28 és 33 fok között várható.

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top