Connect with us

Celebek

Most jött a borzalmas hír!Összetört Robert De Niro,meghalt az unokája: így jelentették be a szomorú hírt

Meghalt Leandro De Niro Rodriguez, Robert De Niro unokája.

19 évesen meghalt Robert De Niro unokája, Leandro De Niro Rodriguez – derült ki az édesanyja bejegyzéséből az Instagramról.

Robert De Niro örökbe fogadott lánya, Drena nem közölte a halál okát, csak annyit írt, hogy bárcsak tudott volna segíteni a fiún, bárcsak a szeretet önmagában megmenthette volna.

Én gyönyörű, édes angyalom. Leírhatatlanul szerettelek már attól a pillanattól kezdve, hogy a hasamban éreztelek. Te voltál az én örömöm, a szívem és minden más, ami valaha tiszta és valóságos volt az én életemben. Bárcsak veled lehetnék most ebben a pillanatban. Bárcsak ott lehetnék melletted. Nem tudom, hogy fogok élni nélküled, de próbálok továbblépni, és azt a fényt és szeretetet terjesztem tovább, amit édesanyádként megélhettem. Annyira szerettelek és értékeltelek téged, bárcsak a szeretet ereje egyedül megmenthetett volna téged. Annyira sajnálom kisbabám, annyira sajnálom, Carlos Mare (a fiú apja – a szerk.). Nyugodj békében az örök paradicsomban, én drága fiam!”

Azt nem írta le, hogyan és milyen körülmények között halt meg a 19 éves fiatal.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Drena (@drenadeniro) által megosztott bejegyzés

Leandro De Niro Rodriguez színésznek és rendezőnek készült, összesen három filmben (The Collection, Cabaret Maxime, Csillag születik) láthattuk kisebb szerepekben.

 

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Celebek

To Top