Connect with us

Sztori

Megszakad a szív, így néz ki most a legenda Puskás Öcsi sírja

A kispesti ikon, aki a Real Madridban is történelmet írva hagyott maga után, élete vége felé súlyos betegséggel vonta meg a küzdelmet. Barátjának és gondozójának köszönhetően, ma részletesen emlékezünk meg az általánosan ismert Puskás Öcsiről. A teljes írást itt olvashatja.

Az 1927. április 1-jén született futballikont 2006 szeptemberében veszítettük el. Sírját egy különleges helyen találhatjuk meg: a Szent István-bazilikában. Mára elzarándokoltunk a lenyűgöző, a legelismertebb magyar futballistához méltó végső nyughelyre, ahol kiderült, sokan szeretettel emlékeznek Puskás Öcsire. A síremlék koszorúkkal és virágokkal van ellepve.

Puskás születésnapján, ahogy az a koszorúk felirataiból is kiderül, fontos személyiségek tisztelegtek az örök nyugalomban pihenő labdarúgó előtt a bazilika csendjében: egyik koszorút Orbán Viktor, míg a másikat a Puskás nevét viselő Akadémia küldte. De a sírt más virágok is díszítik, sokan egy-egy virágcsokorral érkeztek, hogy tiszteletüket adják a magyar labdarúgás legendájának.

SAMSUNG TECHWIN DIGIMAX-410

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top