Connect with us

Hírek

Megdöbbentő fotó az özönvíz áztatta Budapestről

A helyszín: Budapest. Sok dolgot láttunk már, annyi szent, de ilyen fotót még nem. Ha nem lenne szomorú és keserédes, akkor talán festményt is lehetne csinálni belőle. Életkép özönvíz után.

A történet annyi, hogy az óriási felhőszakadás után a felgyülemlett esővízben ül egy féri, akinek a lába a villamossínek közé szorult a Maglódi úton.

Budapest, 2023. június 9.
A felgyülemlett esõvízben ül egy féri, akinek a lába a villamossínek közé szorult a Maglódi úton 2023. június 9-én. A férfi feltehetõen alábecsülte a víz mélységét, amikor megpróbált átkelni rajta és közben történt a baleset. A közelben tartózkodó férfiak segítségével tudta kiszabadítani a lábát.
MTI/Mihádák Zoltán

A férfi feltehetően alábecsülte a víz mélységét, amikor megpróbált átkelni rajta és közben történt a baleset. A közelben tartózkodó férfiak segítségével tudta kiszabadítani a lábát.

Arról korábban a Mosthir.hu is írt, hogy a rövid idő alatt lezúduló nagy mennyiségű csapadék (özönvíz) pénteken is sok munkát ad a tűzoltóknak Budapesten. Pincéket, garázsokat öntött el a hirtelen lezúduló eső – tudatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

A közlemény szerint a XVIII. kerületi Városház utcában egy családi ház mélygarázsát elöntötte a víz, a XIX. kerületi Komjáti Gyula utcában pedig egy pincét árasztott el. Mindkét esetben szivattyúzáshoz kérték a tűzoltók segítségét.
Rákospalotán villám csapott egy házba, emiatt beszakadt a teteje. A XVI. kerületi Íjász utcában egy fa felsővezetékre dőlt és eltorlaszolta az utat. Kőbányán a Dreher Antal úton a síneken fennakadt egy autó és beázott, a villamosközlekedés leállt. A tűzoltók folyamatosan dolgoznak a viharkárok felszámolásán – áll a közleményben.
Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Hírek

To Top