Connect with us

Sztori

Megnyerték a Párharcot – Somhegyi Krisztián és Viczián Viktória: „Mindennap a közös jövőnkért és családunkért dolgozunk”

Több hét kemény küzdelem után megvan a TV2 Párharc című műsorának győztes párja. Viczián Viktória és Somhegyi Krisztián vihették haza a nyereményt, ami egy általuk választott álomutazás volt. A szerelmesek július közepén indulnak majd egy hónapos útjukra, az úticél: Vietnam és Bali.

Az Exatlon Hungaryból ismert sportolót és az egykori szépségkirálynőt hátráltatták a többiek a legtöbbször, nekik kellett a legtöbbet párbajozniuk, de minden akadályt jól vettek, és végül Mischinger Pétert és jegyesét, Jucit is legyőzték a döntőben.

– Valami miatt tőlünk féltek a legjobban a párok, ezért végig azon voltak, hogy kiejtsenek minket. Mi azonban nem hagytuk magunkat – mesélte lapunknak Somhegyi.

A szerelmesek kapcsolatát is megerősítette a játék, még inkább megismerték egymás gyengeségeit, illetve erősödött az egymásba vetett bizalmuk is.

Somhegyi Krisztián és Viczián Viktória egy álomutazást nyert, amire júliusban indulnak  (Fotó: TV2)
Somhegyi Krisztián és Viczián Viktória egy álomutazást nyert, amire júliusban indulnak / Fotó: TV2

– Én vehemens típus vagyok, Krisztián pedig túlságosan korrekt olyan helyzetekben is, amikor ezzel magának okoz nehézséget – mondta Viki. – Ezekben viszont jól kiegészítettük és segítettük egymást, így próbáltunk rajta változtatni is. Azt gondolom, ennek is köszönhető, hogy végül mi győztünk.

Viki és Krisztián a Párharcban megélt élmények és sikerek után még biztosabb abban, hogy közös a jövőjük.

– Nem kérdés számunkra, hogy egymással képzeljük el az életünket. Jó pár hónapja összeköltöztünk egy kis lakásba, most a saját otthon a cél – hangsúlyozta a modell.

– Mindennap a közös jövőnkért és a családunkért dolgozunk. Ez lebeg a szemünk előtt, de sokat beszélgetünk arról is, miként öregszünk meg egymás mellett – tette hozzá a műugró.

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top