Connect with us

Sztori

Kiderült, ki Varga Judit válófélben lévő férjének új párja-Itt az első fotó

Egy volt válogatott vízilabdázó lányával jött össze Magyar Péter.

Március elején jelentette be közösségi oldalán Magyar Péter, Varga Judit igazságügyi miniszter férje, hogy majd 18 évvel a megismerkedésük után véget ért „közös útjuk”. Azóta kiderült, hogy Magyarnak új barátnője van, a Blikk pedig most megírta, ki az.

A lap cikke szerint „pólóslegenda lányával”, Vogel Evelin belsőépítésszel jött össze, akinek édesapja Vogel Zsolt. A vízilabdázó annak idején az Újpest játékosaként Benedek Tibor csapattársaként nyert BEK-et. Vogel Evelin két testvére, Simon és Soma is vízilabdázó, előbbi az Eger játékosa, utóbbi a Ferencváros Európa-bajnok, Bajnokok Ligája-győztes és olimpiai bronzérmes kapusa.

Magyar – aki korábban a Diákhitel Központot vezette, április elején pedig bekerült a Volánbusz igazgatóságába – a lap megkeresésére megerősítette, hogy valóban egy párt alkotnak Vogel Evelinnel. „Nem gondolom, hogy a magánéletem közérdeklődésre tartana számot, de igen, az értesülés helyes.”

Varga és Magyar házasságából három fiú született, Vogel Evelin is édesanya.

Blikk már 2021 telén is azt pedzegette több forrásra hivatkozva, hogy Varga és Magyar válik, ám akkor előbbi hevesen cáfolta a cikk állítását, és „összehangolt támadást” emlegetett a családja ellen. Nem sokkal a hivatalos bejelentés után a lap megint azt írta, hogy kormányközelből származó információk szerint a házaspár két éve ténylegesen elszánta magát a válásra, ám „politikai körökből jelezték Vargának, túl kényes lenne, ha a választás előtt a kapcsolatuk végétől volna hangos a sajtó”.

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top