Connect with us

Sztori

Váratlan bejelentést tett a TV2: a Sztárban Sztár elődöntőjéről van szó, ez mindent megváltoztat! – videó

A Sztárban Sztár legújabb szériája már a végéhez közeledik, előtte azonban még izgalmas pillanatokat tartogat a műsor ezen a héten is. A TV2 váratlan bejelentést tett az elődöntővel kapcsolatban, valamint arra is fény derült, hogy mikor kerül le a képernyőről a nagyszabású show-műsor.

Mint arról a Blikk is beszámolt, a Sztárban Sztár kilencedik évadának legutóbbi kiesője Sipos Tomi lett, ezáltal kialakult az elődöntős mezőny: Gubik Petra, Schoblocher Barbara, Oláh Ibolya, Valkusz Milán és Trap kapitány száll harcba most vasárnap, hogy tovább menetelhessenek a következő hétig, azaz a döntőig.

Már a múltkori adás is megannyi izgalmat tartogatott, hiszen párbajozniuk kellett egymással az előadóknak. Ezen a héten viszont újabb csavart eszelt ki a csatorna, mivel a véletlenszerűen sorsolt karaktereken kívül a versenyzőknek egy maguk által kiválasztott hazai vagy külföldi sztárt is meg kell formálniuk, ezáltal ismét két produkcióval lépnek fel az este folyamán.

A TV2 a mostani széria alatt nemegyszer jelentett be műsorváltozást ennél a kiemelt produkciónál, és ez az elődöntőnél sem lesz másképp. Április 2-án a Tények Plusz már 18:45-kor fog kezdődni, és jóval rövidebb lesz. A mindössze 10 perces magazinműsort követően, már 18:55-kor el fog kezdődni az élő show.

Habár még csak pár hete startolt el a kilencedik évad, hamarosan véget is ér. Az utolsó adás, a döntő április 9-én, vasárnap lesz látható, és az is kiderült, mi váltja majd a tévéképernyőn az átalakuló műsort.

A Sztárban Sztár után visszatér a közepesen népszerű magyar sorozat, a Pepe. A Mucsi Zoltán főszereplésével készült széria 2. évadának epizódjait április 16-ától láthatjuk a képernyőn – adta hírül a csatorna.

BLIKK DOSSZIÉ
Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top