Connect with us

Sztori

Meglepő fordulat! Volt felesége, Tomán Szabina nyújt segítő kezet Árpa Attilának

Meglepő fordulat! Volt felesége, Tomán Szabina nyújt segítő kezet Árpa Attilának

Ki számított erre?

2005-től 2016-ig tartott az egykori gyönyörű modell, most sikeres üzletasszony, Tomán Szabina és Árpa Attila házassága. Mindenki meghökkent, hogy vége lett a házasságuknak, azt azonban nem verték nagydobra, miért is történt mindez. Árpa Attila 2021-ben szerepelt a Dancing with the Stars-ban, ahol ejtett néhány mondatot az okokról: „Volt egy időszak, amikor én azt hittem, hogy jó helyen vagyok, sikeres vagyok, híres vagyok, befolyásos médiamogul vagyok. Huszonvalahány évesen mindent elértem, én vagyok a király.

De ez mind hazugság, ha e mögött közben én üresen és szomorúan ülök. Feladom azt a célt, feladom azt, amiről tudtam, hogy az lett volna az igazi boldogságom, és a szerek és üres örömök világában majd úgy teszek, mintha jó lenne. A felismerés az egy fontos pillanat volt, amikor azt hiszed, mindened megvan és felébredsz és rájössz, hogy üres minden” – mesélte. Természetesen lányuk, amira örökké kapocs lesz köztük, de nem tudni arról, hogy egyébként keresnék egymás társaságát.

Az utóbbi időben Árpa két végén égette a gyertyát, és nem igazán foglalkozott a sporttal, vagy egyáltalán az egészségével. Most újra aktív odafigyel magára, az étkezésére. És amire kevesen számítottak, volt felesége, Tomán Szabina segít neki. Árpa azonban nem lát ebben kivetnivalót:

A külső szemlélő számára furcsa, hogy Szabina segít, hiszen kifejezetten jó, baráti viszonyban maradtunk a válásunk után is. A cége termékei segítik a fogyásomat, és azt, hogy mozgással kiegészítve visszanyerjem a régi kondimat

– nyilatkozta a Borsnak.

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top