Connect with us

Celebek

Krausz Gábor és Mikes Anna nedvesre táncolták a parkettát

Mikes Annán alig volt ruha, Krausz Gábor torreádornak érezte magát, felperzselték a színpadot.

Mindez sokak szerint Krausz Gábor és Mikes Anna édes bosszúja azért, amiért Tóth Gabi is ország-világ előtt táncolt újdonsült párjával, Papp Mátéval.

Ők ugyanúgy őrjöngtek a gyönyörtől a stúdióban, és sokan látták azt a bizonyos fülledt hangulatú kalapos táncot az énekesnő és a Fricskás fiú között.

 

A Dancing with the Stars ötödik fordulójában igencsak forró vot a hangulat, mikor Krausz Gábor és Mikes Anna a színpadra lépett.

Gábor már többször is lenyilatkozta, hogy úgy érzi a legutóbbi adásban átszakadtak benne bizonyos gátak, azóta sokkal felszabadultabb, és élvezi a táncot, nem izgul annyira, mint a korábbi adásokban.

A táncosok egy erotikától túlfűtött, roppant férfias táncot ígértek, és nem is okoztak csalódást, olyan táncot lejtettek, amibe beleremegett a Föld,

ha pedig nem izzadtak volna meg eléggé a heves mozdulatoktól, akkor biztos ami biztos alapon jól benedvesítették a színpadot is.

Lékai-Ramónából ismét kijött a benne rejtőző “grupie rajongás”, a sztárséfet egy szexi fiúbandában is könnyűszerrel elképzelné.

A zsűrit is sikerült újfent lenyűgözni:

Ördög Nóra isteninek nevezte a produkciót, főleg ahhoz képest, hogy Gábor csak előző este kezdett el témába vágó táncos videókat nézegetni.

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Celebek

To Top