Connect with us

Celebek

Hoppá! A topmilliárdos Jákob Zoltán szívéért is harcba száll A Nagy Ő Mettája? Itt a válasz!

Lehetséges, hogy egy ismerős arc is feltűnik majd A Nagy Ő új évadában? A legutóbbi szériában szereplő Metta megadta a választ arra, hogy idén megpróbálja-e Jákob Zoltán szívét meghódítani.

Ezeket látta már?

Idén új évaddal tér vissza A Nagy Ő, viszont ezúttal nem egy ismert ember kegyeiért harcolhatnak majd a hölgyek, hanem Magyarország 37. leggazdagabb emberének szívéért szállhatnak ringbe. A topmilliárdos Jákob Zoltán a hazánkban első számú és a világon is elismert műkörömépítő-márka, a Crystal Nails kitalálója és tulajdonosa. Garázsában négy értékes Ferrari parkol és egymilliárd forintos luxuslakásban tölti a mindennapjait.

(

Bár fényűző életet él, elárulta, hogy ő is bukott már bele befektetésekbe.Tulajdonának negyedét befektette a tőzsdén, azonban számításai kudarcot vallottak. Elmondása szerint meg tudott állni a lejtőn, viszont nehéz volt visszaküzdenie magát. A műsor készítői már elkezdték a jelentkezők castingolását, most pedig arra is fény derült, hogy visszatérhet-e az előző évadból, Árpa Attila választottjai közül az egyik versenyző.

Talán nem tévedünk azzal, hogy a tavalyi szériában Dulin Metta volt az egyik legmegosztóbb személyiség mind a társai, mind a nézők számára. A fiatal lány az egy napig elérhető Instagram-történetében árulta el, hogy részt vesz-e majd a Jákob Zoltánért folyó csatában, valamint mi a véleménye róla.

Nekem picit alacsony lenne, mert én 174 cm magas vagyok. Szóval ezúttal nem költözöm be a villába– adott választ egy követője kérdésére.

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Celebek

To Top