Connect with us

Hírek

Sokkoló: lélegeztetőgépen van Csollány Szilveszter a koronavírus miatt

Csollány Szilveszterért imádkozik Sopron és tulajdonképpen az egész ország, intenzív osztályon kezelik Sydney olimpiai bajnokát. A tornász három hete elkapta a koronavírust, bő egy hete elkezdett romlani az állapota. Nem sokkal később pedig annyira rosszul lett, hogy mentővel az egyik budapesti kórházba kellett szállítani, s jelenleg is ott kezelik.

A Magyar Nemzet szerint lélegeztetőgépre került.

A rossz hírt, konkrét név nélkül először Homonnay Gergely szellőztette meg közösségi oldalán.

„Van egy olimpikon, aki nagyon sok Gödény doktoros posztot, majd oltásellenesből is párat megosztott a közösségi oldalán. Még két hónapja is. Most állítólag az intenzíven van. 51 éves. Oltassátok be magatokat!” – közölte posztjában az író.

Aztán mások már képpel is közzétették, hogy csakis Csollányról lehet szó. Az egyik Facebook-oldalon arról írtak, hogy válságos az állapota. Próbáltuk felvenni a kapcsolatot Csollány feleségével, Jutkával, de egyelőre nem válaszolt lapunknak. A környezetében akadt, aki név nélkül részletekről számolt be.

– Szilveszter három héttel ezelőtt kapta el a betegséget, de akkor még nem tűnt súlyosnak a baj – mondta lapunknak az olimpiai bajnok egyik közeli ismerőse. – Bő egy héttel ezelőtt aztán sajnos súlyosabbra fordult az állapota, olyannyira, hogy végül Sopronból egy fővárosi kórházba szállították, intenzív osztályra került, lélegeztetőgépre. Mást egyelőre nem tehetünk, mint imádkozunk azért, hogy jobban legyen.

A tornasportban is értesültek arról, hogy bajnok nagy bajban van.

– Az utóbbi időben nem sokat tudtunk Szilveszterről, elvonult Sopronba a világ elől és előlünk is. Azonban a rossz hír sajnos hozzánk is eljutott már, nagyon szomorúak vagyunk, szorítunk érte, szurkolunk neki, hogy nyerje meg ezt a harcot, hisz fiatal, életerős ember – mondta lapunknak a Magyar Tornaszövetség egyik alkalmazottja.

Az 51 éves Csollány 2003-ban vonult vissza a versenyzéstől, s utána anyagi gondokkal küzdött. Dolgozott Izlandon, majd Svájcban is, most Kismartonban edzősködik, s tanít Szombathelyen, az ELTE Savaria Egyetemi Központban külsős szakoktatóként.

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Hírek

To Top