Connect with us

Hírek

COVID vs Erős az immunrendszerem = 1 : 0 Dr Novák Hunor írása következik,ami elgondolkodtató!

COVID vs Erős az immunrendszerem = 1 : 0 Dr Novák Hunor írás következik,ami elgondolkodtató!

Kóbor János tragikus halála kapcsán a média nagy része szemérmesen hallgat. Pedig a hallgatás újabb emberek halálához vezethet, orvosként pedig az emberi élet védelmére esküdtem fel, ezért elvégzem én a “piszkos”, kellemetlen és hálátlan munkát.

A sajtóhírek szerint Kóbor János nem oltotta be magát, és ennek egészen egyszerű oka lehetett: úgy tűnik, abban bízott, hogy erős az immunrendszere. “Soha nem voltam igazán beteg!” – mondta ezt a hírek szerint. Nekem pedig van egy rossz hírem: a COVID nem tisztelettudó. Nem nézi, kit nem illik megbetegíteni, nem veszi figyelembe, ki nem szokott beteg lenni. A COVID kiszámíthatatlan, nem kopogtat udvariasan, hanem sokszor öl, pláne időseknél.

Az oltás olyan, mint a légzsák és biztonsági öv az autóban: ritkán úgy is meg lehet halni egy balesetben, de sokkal kisebb az esélye, és ezek rengeteg emberi életet mentettek már meg. Semelyik védőoltás nem 100%-os. A COVID oltás legnagyobb haszna, hogy a súlyos, halálos kimenetellel szemben igen nagy hatékonysággal véd (de ott sem 100%). Éppen ezért nem állítható 100%-os biztonsággal, hogy ha Kóbor János beoltotta volna magát, biztosan nem halhatott volna meg, “csak” körülbelül 90-95% lehetett volna az esélye annak, hogy élve megússza. Tanuljunk a tragédiából.

Ne ringassa senki magát abban a hitben, hogy ő nem kerülhet súlyos állapotba. Ne legyen Ön vagy szeretett hozzátartozója a következő áldozat!

Csatolja be a biztonsági övet akkor is, ha úgy érzi, jól vezet!
Vegye fel a COVID oltást akkor is, ha úgy érzi, erős az immunrendszere!

Kóbor János nyugodjék békében, és őszinte részvétem az egész családnak.

Kóbor János nemrégiben ezt nyilatkozta a Ripostnak

Megdöbbentő oka van annak, hogy Kóbor János miért nem oltatta be magát

Kóbor János nem érezte szükségét, hogy felvegye a vakcinát, de másoknak kifejezetten javasolta az oltást. Most kiderült, ő maga miért nem oltakozott. 

Ahogy megírtuk, koronavírus-fertőzéssel került kórházba Kóbor János. Az állapotával kapcsolatban felesége hírzárlatot rendelt el, annyit azonban tudni, hogy az Omega frontemberét átszállították a Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikára.

Kiderült, Kóbor János önmagát nem féltette, de soha nem tagadta az oltás fontosságát. Minden szabályozást betartott, maszkot is hordott, de bevallotta, hogy ez nehezére esik. 

“Se pro se kontra nem vagyok az oltással kapcsolatban. Reménykedem abban, hogy azon tudósok, akik az oltással foglalkoznak, nagyon tudják a dolgukat és megtalálják a megoldást. Soha nem foglalkoztam a vírustagadókkal, meg az összeesküvéselméletet gyártókkal sem. Nem vagyok egy forradalmár, így betartom a szabályokat, így ha ki kell menni az utcára, tudomásul veszem, hogy már nem elég a Bayern sálam” – mondta viccelődve az énekes egy korábbi interjúban a Ripostnak.

Kóbor JánosFOTÓ: MUDRA LÁSZLÓ – ORIGO

“Soha nem voltam igazán beteg! Egyetlen bajom van, az allergiából nem tudtam kigyógyulni teljesen, de aztán kaptam egy oltást, ami stabilizálta a helyzetet. Ugyanazon a vonalon fejlesztették ki a Covid védőoltást, mint ami segített nekem az allergiára, és mivel nekem ez bevált, jobban bízom a Covid oltásokban is. Akinek fontos, vegye fel a vakcinát” – jelentette ki akkor Kóbor János, aki úgy fest, önmagát valóban erősnek és egészségesnek hitte, de a híresztelések szerint nem vette fel a vakcinát.

Nyugodj Békében!!!

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Hírek

To Top