Connect with us

Hírek

Autósok figyelem-Szerdától brutálisan csökken az üzemanyag ára,íme a részletek

A Mol szerdától újabb jelentős nagykereskedelmi árcsökkentésről határozott. Így a nagykereskedelmi árak változása alapján számolt átlagár 480 alá fog csökkenni. A kutak többségénél így szerdától a kormány “ajándéka” hatályát veszti.

A múlt héten volt egy nagyon komoly vágás az üzemanyagok nagykereskedelmi árában, hiszen mind a 95-ös benzin, mind a gázolaj nagykereskedelmi árát 11 forinttal csökkentette a Mol. Az olajvállalat szerdán újabb, még ennél is nagyobb csökkentésről határozott a benzin esetében, hiszen akkor 15 forinttal vágják vissza az árakat. A dízel ára kisebb mértékben, 10 forinttal mérséklődik.

A gázolaj esetén az átlagár még 485 forint lesz, ám nem kell hozzá nagy jóstehetség, hogy azt feltételezzük, sok kúton így is a hatósági ár alatt lehet majd tankolni. A pénteki csökkentés után egyébként tapasztalataink szerint a diszkontláncok már 15-25 forintos kedvezménnyel adták az üzemanyagot a hatósági árakhoz képest. Így nem lenne meglepő, ha ezeken a töltőállomásokon szerdától 450 vagy akár az alatti árakkal is találkozhatnánk.

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Hírek

To Top