Connect with us

Hírek

Tíz percen belül két halálos balesettel indult a nap, az M7-esen, a másik a 84-es főúton. Mindkét helyszínen teljes az útlezárás.

Újabb nap, újabb halálos baleset a magyar utakon, amelyből sajnálatos módon mindennapra jut egy az elmúlt hónapok során.

A rendőrség közleménye szerint reggel 6 óra 40 perc magasságában történhetett a karambol a 84-es számú főút 36-os kilométerszelvényében.

A nemeskeresztúri szakasznál egy személyautó és egy aszfaltot szállító kamion ütközött, amelyben az autó vezetője olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen elhunyt.

A rendőrség jelezte, hogy a helyszínelés miatt teljesen lezárták az utat, az arra érkezőket pedig a 73172-es számú útra terelik Rigácsnál és Nemeskeresztúrnál.

A katasztrófavédelem közleménye szerint a balesethez a sárvári hivatásos, a sümegi önkormányzati és a jánosházi önkéntes tűzoltók rohantak ki.

A tűzoltók áramtalanították a járműveket, a műszaki mentéshez pedig Győrből még egy tűzoltódarut is riasztottak.

Két halálos baleset is történt szerdán kora reggel, az egyik az M7-esen, a másik a 84-es főúton. Mindkét helyszínen teljes az útlezárás.

A rendelkezésre álló adatok október 20-án 6 óra 30 perc körül az M7-es autópálya Budapest felé haladó oldalán, az 51-es kilométerszelvényben egy úttesten átkelni szándékozó gyalogost elütött egy autós. A gyalogos a baleset következtében olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

A rendőrök teljes pályazárás mellett folytatják a baleset helyszínelését, a forgalmat az 56-os kilométerszelvényben kiterelik, és az autósok az 50-es kilomterszelvényben hajthatnak vissza a sztrádára.

6 óra 40 perc körüli időben a 84-es számú főút, 36-os kilométerszelvényében egy személyautó és egy tehergépjármű ütközött, a balesetben a személyautó vezetője olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.A helyszínelés teljes útlezárás mellett zajlik, a rendőrök a közlekedőket a 73172-es útra terelik Rigácsnál, valamint Nemeskeresztúrnál.

Kiemelt fotó illusztráció.

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Hírek

To Top