Connect with us

Celebek

Elkerülhetetlen lesz – nagy dolog derült ki Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc házasságáról

Ki így, ki úgy vélekedik Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc közelgő házasságáról. Egy biztos, mindenkit érdekel, és van véleménye róla.

A legnagyobb kérdés, hogy lehet feldolgozni azt a vagyoni különbséget, ami kettejük között van. Várkonyi Andrea ismert, keresett műsorvezető, aki jó életszínvonalon él-élt, ám mégis nehéz összevetni mindezt Mészáros Lőrinc közel 500 milliárdos vagyonával.

A Star Magazin által megkérdezett Magyar György ügyvéd szerint ilyen esetekben szinte elkerülhetetlen a házassági szerződés.

“Nyugaton már bevett szokás, , de itthon is egyre jellemzőbb az esküvő előtt házassági szerződést kötni. Én mindenkinek ajánlom, főként olyan esetekben, amikor a felek közül valaki jóval nagyobb vagyonnal rendelkezik, mint a másik.

Ha pedig valamelyik félnek már nem az első házassága köttetik, és az előző kapcsolatából esetleg gyerek is született, aki kiskorú,nagyon ajánlom.

A szerződés lényege, hogy a házasság idején megszerzett vagyon váláskor nem fele-fele arányban osztódik, hanem úgy, ahogy azt előre leszögezték a dokumentumban.”

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Celebek

To Top