Connect with us

Celebek

Rubint Réka két autóval is meglepte férjét ötvenedik születésnapja alkalmából

Schobert Norbi igazi mérföldkőhöz érkezett, 50. születésnapját ünnepelte a napokban. Felesége méltó meglepetéssel készült, amit csaknem egy évig szervezett.

Rubint Réka nem először lepte meg szerelmét különleges, retró ajándékkal. A tizedik házassági évfordulójuk alkalmából, 2012-ben egy közel 40 éves Zsigulival kedveskedett imádott férjének.

A kis zöld Zsiguli a napokban társat kapott, egy gyönyörű babakék Cadillac foglalja el méltó helyét mellette.

 A fitness lady egy igazi gyűjtői darabbal lepte meg szerelmét, az amerikai autó gyártás csúcsaként is emlegetett Cadillac Eldoradoval.

Az autó mellé Norbi kapott egy igazán különleges fotósorozatot is. Az amerikai filmbe illő képeken Réka az autóhoz stílusban passzoló,  Pin Up lányként feszít a csodakocsi mellett, tökéletesen visszaadva a 70-es évek meghatározó  hangulatát.

“Minden kisfiú szereti az autòkat … amikor Férfivá érnek, ez a szeretet rajongássá vàlik Vannak akiknek matchbox gyűjteményük is van … Ilyen az én Szerelmem is! Imàdja az igazán szèp ès különleges autòkat… és amikor jobban szeretsz valakit, Önmagadnàl, akkor az àlmait valòra vàltod … ez törtènt most!” – írta a videó mellé Rubint Réka

A gyönyörű fitness lady a meglepetés minden pillanatát tökéletesen megtervezte, így a születésnapi torta sem lehetett más, mint az ikonikus autó tökéletes mása. Ezt Réka stílusosan beállított hajjal, sminkben, piros pöttyös fejkendővel, bőrszerkóban adta át férjének.

“Feledhetetlen pillanatot ès élmènyt adni egy olyan embernek, akit 20éve mindennél jobban szeretek … a legnagyobb boldogság Téged örömödben sírni làtni és átölelni … Tiszta szívemből kívànom, hogy még 50 évig ölelhesselek ”  – írta a kép mellé Réka.

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Celebek

To Top