Connect with us

Celebek

Botrány: inkább börtönbe megy, de pénzt nem adja vissza Fekete Dávid

Hatalmas botrányt kavart, amikor kiderült, hogy Fekete Dávid rengeteg embert vert át, nagyon sokan komoly veszteségeket szenvedtek amiatt, mert az egykori énekes átverte őket. Az énekes, akinek a házassága is tönkrement, és akinek az édesanyja otthona is veszélybe került a fia adósságai miatt, azt mondta, hogy nem hajlandó visszafizetni a pénzt a károsultaknak, inkább börtönbe megy, és leüli a tartozását.

Ugyanakkor azt is mondta, hogy ez azért is egy jobb megoldás, mert ha kijön, akkor ugyanúgy lesz pénze, lesz miből élnie.

Most egy hangfelvétel is kiszivárgott, amiben az énekes beismeri: sokakat megkárosított, de aki feljelenti, az hülye, mert még így sem fog semmi visszalátni a pénzéből.

Fekete Dávid az autóbizniszben tevékenykedett, itt károsított meg sokakat. A hogyanról a kiszivárgott hangfelvételen számol be: “Ez a lehető legjobb, ebből tuti pénz van. Vannak itt autók és megkértem a többieket, hogyha elad egy autót, először adja el nekem. A vevő beutalja neki és tőlem veszi meg, magyarán forgalom generálódott. Ha van forgalom, akkor a bank megadja rá a folyószámlahitelt”.

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Celebek

To Top