Connect with us

Hírek

Most érkezett: Busai Attilát műteni kell – Három helyen eltört a brutálisan összevert focista arccsontja

Kiderült, hogy súlyos sérüléseket szenvedett szenvedett Busai Attila (31), a Ferencváros korábbi labdarúgója abban a verekedésben, amely szerdán este zajlott le egy budapesti szórakozóhelyen. A játékost meg kell műteni.

Ahogyan azt már korábban megírtuk, egyik olvasónk szemtanúja volt az összecsapásnak, amelynek során kegyetlenül, agyba-főbe verték a középpályást.

– A nagy hangzavarban arra lettünk figyelmesek, hogy dulakodás kezdődik – mondta lapunknak a neve elhallgatását kérő szemtanú. – Minden szinte pillanatok alatt történt, nem láttuk pontosan, ki kezdeményezte az ökölharcot, de nagyon megijedtünk.

Azt ő sem tudta megmondani, vajon mi előzte meg a konfliktust, mi miatt robbanhatott ki a verekedés, de szerinte rögtön világos volt, hogy nagyon komoly baja esett Busainak. A Blikknek nyilatkozó férfi szerint a focista egyik szeme ijesztően feldagadt, olyannyira, hogy szinte nem is látszott, deaz egész arca borzalmasan nézett ki.

Mint azt megtudtuk, komoly következménye lett a verekedésnek, Busainak ugyanis három helyen eltört az arccsontja, meg kell műteni. Jó darabig aligha futballozhat, ami azért is fájó lehet számára, mert nincs csapata. Néhány napja írtunk éppen arról, hogy a közelmúltban svédországi szerződése hiúsult meg.

A brutális történetnek persze lesz következménye, a hatóság eljárást indított az ügyben.

„A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi Rendőrkapitánysága súlyos testi sértés bűntett gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettesek ellen, mert a rendelkezésre álló adatok szerint 2020. augusztus 5-én 21 órakor egy IX. kerületi szórakoztatócentrumban egyelőre ismeretlen tettesek bántalmaztak egy férfit, aki nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett” – áll a rendőrség lapunkhoz eljuttatott közleményében.

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Hírek

To Top