Connect with us

Hírek

Ingyenes, négynapos tanfolyamon képeznek kormányközeli, “profi Facebook-harcosokat”

Az egy hónappal ezelőtt indult Megafon saját elmondása szerint „profi Facebook-harcost” képez azokból, akik jelentkeznek hozzájuk. Egy videóban mondják el, hogy meglátásuk szerint a jobboldali-konzervatív értékrendet képviselőknek szükségük lehet egy ilyen képzésre.

A 888.hu-nak adott interjút az új projektről Kovács István alapító, aki szerint „hatalmas az érdeklődés a Megafon iránt”.

„Egy hónap alatt több mint kétezer ember regisztrált a honlapunkon, és folyamatosan bővül a csapatunk is. Sokan vannak, főleg fiatalok, akik úgy érzik, egyetértenek a céljainkkal és fel szeretnék venni a kesztyűt a baloldali megmondóemberekkel, véleményvezérekkel. Az elvárás tehát nagy, de ahogy szokás mondani, teher alatt nő a pálma. Egész nyáron azon fogunk dolgozni, hogy szeptemberben bemutathassuk Magyarország legjobb közösségimédia-képzését”

– fogalmazott Kovács. Hozzátette, hogy azok jelentkezését várják, akik egyetértenek céljaikkal és akik éreznek magukban elég tehetséget és bátorságot ahhoz, hogy elmondják a véleményüket a nagyközönségnek is. Szerinte az, hogy ma ehhez bátorság kell, nem titok, hiszen “mindent elsöpör a “liberális véleménycunami” – ezt szerinte nap mint nap láthatjuk.

“Azt nem gondolom, hogy a jobboldaliak, a konzervatív-keresztény érzelmű emberek kevesebben lennének, mint a balliberálisok”

– tette hozzá.

Kovács elmondta, hogy a képzés teljesen ingyenes lesz. Az egyetlen elvárásuk, hogy a résztvevők személyesen jelenjenek meg. A pontos helyszínt csak később fogják csak elárulni, de az már biztos, hogy Budapesten tartják majd őket, és négy teljes napig fognak tartani.

atv.hu

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Hírek

To Top