Connect with us

Hírek

Brutálisan megverték a magyar focistát Budapest szórakozóhelyén

Budapesti szórakozóhelyen szerda éjjel brutálisan megverték a korábban több élvonalbeli klubnál is futballozó Busai Attilát.

Budapesti szórakozóhelyen szerda éjjel brutálisan megverték a korábban több élvonalbeli klubnál is futballozó Busai Attilát.

Blikknek az egyik szemtanú arról számolt be, hogy a nagy hangzavarban arra lettek figyelmesek, hogy dulakodás kezdődik.

Minden szinte pillanatok alatt történt, nem láttuk pontosan, ki kezdeményezte az ökölharcot, de nagyon megijedtünk

– mondta a neve elhallgatását kérő szemtanú.

Azt a szemtanú sem tudta megmondani, vajon mi előzte meg a konfliktust, mi miatt robbanhatott ki a verekedés, de nyilvánvaló volt. A lapnak nyilatkozó férfi szerint az egyik szeme ijesztően feldagadt, olyannyira, hogy szinte nem is látszott, de Busai Attila egész arca borzalmasan nézett ki.

Nyolc napon túl gyógyuló sérülés

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi Rendőrfőkapitányság közleménye szerint súlyos testi sértés bűntett gyanúja miatt folytatnak nyomozást ismeretlen tettesek ellen, mert a rendelkezésre álló adatok szerint 2020. augusztus 5-én 21 órakor egy IX. kerületi szórakoztatócentrumban egyelőre ismeretlen tettesek bántalmaztak egy férfit, aki nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett.

Busai Attila, aki korábban a Fradit, a Diósgyőrt és az MTK-t is megjárta, úgy tűnt, légiósként szerepelhet a svéd harmadik ligás Nyköpings BIS együttesében. A próbajátékon meg is felelt, ám egy korábban bundázással kapcsolatba hozott szponzorral akart szerződni a svéd együttes, aminek végül a 31 éves Busai itta meg a levét.

A helyi szövetség úgy döntött, nem engedi meg az átigazolását a szintén odakészülő Völgyi Dániellel együtt, bár hangsúlyozták, semmi rosszat nem feltételeznek a magyar játékosokról. Jelenleg csapatnélküli Busai.

Négy éve autóbalesetet is szenvedett

2016 januárjában a Ferencváros labdarúgói autóbalesetet szenvedtek, kőfalnak ütköztek egy Audi TT Coupéval, írta a 24.hu. Ittak a történtek előtt, később pedig kiderült, hogy a kocsit vezető Varga Rolandról és utasáról, Busai Attiláról van szó – bár szemtanúk később azt mondták, láttak egy harmadik Fradi-játékost is, ezt azóta sem erősítették meg.

Két videót tett közzé a honlapján a Fradi Mob – elsőmásodik –, melyeken állítólag a két fradista látható a baleset után. Ha valóban ők azok, akkor azt láthatjuk, amint Busai elküldi melegebb éghajlatra a felvételt készítő szemtanút, Varga pedig csitítani próbálja, és azt mondja: „Attila gyere már, mert jönnek a rendőrök”.

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Hírek

To Top