Connect with us

Sztori

Mi történt vele? Stohl András sebhelyes, égett arccal jelentkezett be – fotók

Stohl András újabb részlettel állt elő a vadiúj filmje forgatásával kapcsolatosan. Arra viszont senki nem számított, hogy milyen meghökkentő látvány fogadja majd, ha a színész közösségi oldalára kattint. Durva arcbőrrel jelentkezett be.

Ezeket látta már?

Stohl András egy nagyszabású filmben kapott szerepet, amelynek középpontjában a tatárjárás áll. Az 1242 – A Nyugat kapujában címet kapó produkcióban több világsztár, többek között Ray Stevenson, Bold Choimbol, Eric Roberts, Neil Stuke, Jeremy Neumark, Genevieve Florence, Michael Ironside, valamint Mátray László is feltűnnek.

Ha szabad ilyet mondani, a magyar stábból ez az egyik legnagyobb szerep, és rosszat mindig jó játszani. Meglehetősen erős sminkem lesz, nem nagyon fog látszani a fél arcom, lesz szőröm, lesz hajam, szóval nem tudom, hogy fognak felismerni, talán csak a hangomról. Kell majd lovagolnom, lesz kaszkadőr is, de amit tudok, megpróbálok én megcsinálni. Persze egy ekkora léptékű produkciónál nem lehet kockáztatni, ezt be kell látni” – ecsetelte korábban a tévés, aki most meg is mutatta az extrém maszkot, melyet a forgatásokon viselnie kell.

Legújabb bejegyzésében igencsak ijesztő látványt nyújt a sebhelyes, égett arcával, és alig lehet ráismerni a szokatlan hosszú haj, valamint a szakálla miatt. Az édesapa bepillantást engedett a követőinek abba, hogy megtekintsék az előkészületeket, így előtte-utána fotót is mutatott a sminkről.

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top