Connect with us

Sztori

😬 Ez kínos: Futótűzként söpör végig az interneten Magyar Péter videója Deutsch Tamásról 🔥

😬 Ez kínos: Futótűzként söpör végig az interneten Magyar Péter videója Deutsch Tamásról 🔥

Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője a Balatonalmádiban tartott sajtótájékoztatón jelentette be, hogy Deutsch Tamás lesz a Fidesz EP-listavezetője. Az eseményen nem ez volt az egyetlen fontos hír, itt derült ki az is, hogy a kormánypártok Sulyok Tamást, az Alkotmánybíróság elnökét jelölik köztársasági elnöknek.

Deutsch jelölésére közösségi oldalán reagált Magyar Péter, Varga Judit volt férje, aki szerint ez jó hír is, meg nem is. Mint írta, „a Fidesz Deutsch Tamást jelöli a »keresztény, konzervatív, polgári« jobboldal európai parlamenti listavezetőjének”, ami véleménye szerint „a hagyományos jobboldali értékeket valló szavazóknak rossz hír, és valóban a vég kezdete. Ugyanakkor jó hír is, mert a jövő valóban elkezdődik.

Gyorsabban, mint bárki gondolhatta volna.”

 

Az EP-jelölésre azért volt szükség, mert február 10-én nemcsak Novák Katalin, hanem Varga Judit is belebukott a kegyelmi botrányba. Vargáról már tavaly megírta a Magyar Nemzet, hogy Orbán Viktor őt szánta listavezetőnek. Hivatalos bejelentés erről azóta sem volt, de információink szerint a volt igazságügyi miniszter már készült a feladatra, ezért visszavonulása nehéz helyzetbe hozta a kormánypártot.

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top